keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kuin haudasta nostettu

Käppä kroppani ei kestänyt 4.05 tai jotain vauhtia, tu omon ja yhden niistä lukuisista kamoistani, peesissä. On tainnut poika päästä vähän liian helpolla lähiaikoina. Hä?!. No aamulla oli lyhennettävä(lue: keskeytettävä) tunnin läpsy 20minuuttiin. Vasen pohje meni myös maanantaina jollain nylkkyvauhtisella pitkällä. Ei pitäisi sekaantua mihinkään junnujen sateenkaarijuniin, menee hyvä Suolijärvenkiertely pilalle.

Selittelyn makuinen paluu siis tähän erittäin epäsäännöllisesti päivittyvään blogiini. Ainakaan vielä en aio tyhjentää tätä aikaisemmasta paskasta kuten olen jo pari kertaa tehnyt. Parempi vain hävetä itseään jos erehtyy kirjoittamaan, ei se taso siitä kuitenkaan nouse.

Takki on siis illan reenistä levällään lailla naissodomiitin haarovälin... Miten hieno ilmaisu tuokin.... Tein äsken jotain korvikeruokaa kun piti tehdä makaronilaatikkoa. Kaupassa ei ollut munia, siksi niin. Pitäisi kuulemma johonkin urheilulehteen kuva ja resepti lähettää. Joku ulkopuolinen voisi jo luulla että olisin tärkeempikin kaveri kun lähettelen kuvia säälittävistä opiskelijamössöistäni julkaistavaksi.

Viikonloppuna on Varjobaarissa Horros. Menen katsomaan sitä, ja on siellä muitakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti