torstai 3. toukokuuta 2012

Wappen Är Slut...

...ja paskassa kunnossa ollaan, kuten aina. Tänäyönä käväisin tuolla Tampereen seudun miesten yhteisreenissä suunnistelemassa. Wappu turvotuksissa sitä lähettiin sitten painelemaan, ja koska ykköselle on PAKKO OTTAA paska reitinvalinta karkaavat letkat jonnekin. Yksin, jäätävässä vitutuksessa ja unen puutteessa jolkotetaan menemään ja toivotaan ettei sevitunranskis ota kiinni koska silloin vasta vituttaisi.
Siinä sitten ylitetään joku kaatunut puu ja astutaan suoraan terävän oksan päälle. Sattuu maan perkeleesti, mutta ajattelen että olen vain neiti joka ei kestä kipua, ja jatkan kiroilua ynnä hortoilua. Ihmetellään vielä loput rastivälit miksi sattuu niin vitusti, saadaan kontakti letkoihin perhosilla ja päädytään maaliin.
Heikan autossa riisuutuessa sitten paljastuu kivun aiheuttaja lestistä, vajaa neljä milliä halkaisijaltaan oleva puutikku joka on lähes kokonaan painunut jalkaan. Muutaman minuutin kaivelun ja reiän suurentelun jälkeen saadaan sentin mittainen puutikku kaivettua sisuksistani. Heiskanen varoittelee infektioriskistä. Sen minimoin kotona paskimmalla viskillä mitä kaapista löytyy, eli Highlands Chief'llä. Maistuu muuten enemmän vodkalle kuin viskille.

Vitutukseen on lääkkeenä tänään Brüssel Kaupallisen hienot musiikkivideot. On tuo heltunen ruma mies.

Voisi alkaa reenaamaan kunnolla kuten pääsiäisen jälkeen oli tarkoitus kunnes tulivat vitsaukset Rutto ja Wappu. Tiomilassa Simaa ja pitkäää Yötä

3 kommenttia:

  1. oot kyllä aika ahkera kirjottelemaan blogia

    VastaaPoista
  2. paskahailen paskablogi

    VastaaPoista
  3. Heh. Kuinka totta edellinen kommentti onkaa. Oot henkka aikas terävä kaveri kuule.

    Voisi taas vaihteeksi poistaa kaikki ja alottaa alusta. Tai sitten jättää aloittamatta


    T.PaskaHaile paskablogissa

    VastaaPoista